Gratis verzending door heel Nederland!

Zijn uw relatiegeschenken uniek en persoonlijk? Eén met een “lange afdronk”?

Elk jaar weer staat wijn in de top 10 van meest gegeven relatiegeschenken, hoe komt dit? Uiteraard doordat veel mensen van een goed glas wijn houden. Een wijnbeleving geven is op het moment zelf al erg leuk. Wanneer de relaties vervolgens genieten van de wijnbeleving wordt uw bedrijfslogo en tekst weer gezien en gelezen. Het is daarom een unieke en persoonlijke manier om uw relaties en bedrijf aan elkaar te verbinden.

Wijngevoel presenteert de complete wijnbeleving die gepersonaliseerd is voor uw bedrijf. Naast een verrukkelijke wijn, genieten uw relaties ook van de verhalen achter de wijn. Met een heerlijk recept en bijpassende muziek wordt de wijnbeleving helemaal compleet. Zo onderscheidt uw bedrijf zich ten opzichte van de rest.

relatiegeschenken uniek en persoonlijk

De complete wijnbeleving ‘Pure Life Deluxe – Don’t Worry, Be Happy’.

Dit unieke & gepersonaliseerde relatiegeschenk met een krachtige pure Chardonnay neemt je mee naar een Zuid-Afrikaanse wijngaard. Je vergeet al je zorgen, want het genieten is begonnen. Je waant jezelf eventjes tussen de wijnranken met uitzicht op een Afrikaanse zonsondergang. Mede de vanille smaken van de wijn komt goed tot zijn recht met de bijpassende maaltijd. Tijdens de heerlijke muziek ervaar je de geschiedenis van een typisch familiebedrijf. Je steunt als wijnliefhebber kansarme kinderen in Afrika.

Personaliseer de complete wijnbeleving met een bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap! Kortom; een uniek relatiegeschenk met klasse waarmee het bedrijf zich onderscheidt.

De complete wijnbeleving ‘Summer Breezz’.

De wijnbeleving Summer Breezz neemt je mee naar de Côtes du Rhône in Frankrijk. Je waant jezelf op een zonnige dag eventjes tussen de wijnranken. Je vergeet al je zorgen, want het genieten is begonnen. Met een druivensamenstelling van 80% Clairette Blanche & 20% Roussanne heeft deze exclusieve wijn veel fruitige geuren en een frisse, elegante smaak met wit fruit. Ervaar tijdens de bijpassende gerechten en heerlijke hits, de geschiedenis van een typisch familiebedrijf. Als wijnliefhebber steun je tevens de bijenkolonies, dit is een belangrijk insect bij het maken van wijnen.

Personaliseer de complete wijnbeleving met een bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap! Kortom; een uniek relatiegeschenk met klasse waarmee het bedrijf zich onderscheidt.

Nieuwsgierig hoe uw persoonlijk relatiegeschenk eruit komt te zien? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte inclusief digitale proefdruk aan.

E-mailadres
Telefoonnummer
Geselecteerde waarde: 50
Staffelkorting van Wijngevoel
50 – 99 stuks = reguliere prijs
100 – 149 stuks = 10% korting
150 – 299 stuks = 20% korting
300 – 499 stuks = 30% korting
500 – 2000 stuks = 40% korting
Een unieke persoonlijke QR video-boodschap is ook mogelijk.
Logo_Wijngevoel